Sitemiz “hakikatlerden” rahatsız olanların saldırısı altında

Sitemiz “hakikatlerden” rahatsız olanların saldırısı altında

Darka Mazi sitesi ve sosyal medya hesapları büyük bir saldırı altında. Geçen hafta içinde Kurmanci ve Arapça hesaplarımız kapanmıştı. Bu hafta da Arami alfabesi ile yayın yapan Kurmanci-Behdini sitemiz ve Türkçe sitemiz hedef yapılmıştır. Türkçe Facebook hesabımız sıfırlanmıştır.

Tüm zorluklara rağmen gönüllülerden oluşan yayın ekibimiz iki yıldır Darka Mazi çalışmalarını yürütmektedir. Şu ana değin üç kez büyük bir saldırıya uğradık ve Türkiye ve İran’da hesaplarımıza erişim yasağı getirildi. Ayrıca sosyal medya hesaplarımız da kapatıldı. Buna rağmen Kürdistan’da ki sömürgecilerin ve Kürt işbirlikçilerinin geçmişini, bu gününü ve günlük siyasetini ortaya koymaktan geri durmadık. Bundan sonra da geri durmayacağız.

Dün gece Süleymaniye, Bağdat ve Belçika merkezli bir saldırı ile hesaplarımıza dönük büyük bir saldırı yapıldı, şu ana değin bu saldırıları durdurmayı başardık.

Bizler bu saldırıların arkasında İran ve Türkiye sömürgeciliğine sırtını dayayan Kürt partileri deşifre etmemiz olduğunu biliyoruz. Fakat hakikatleri ifşa etmeye devam edeceğiz. Bu saldırılar bizi yolumuzdan etmeyecek. Küçük fakat karalı adımlarla yürüyen Darka Mazi bu yürüyüşünü sürdürecek ve büyütecek. Siz değerli okurlarımızın destekleri bizim temel gücümüzdür.

Saygılarımızla Darka Mazı Yayın Kurulu

Diğer Haberler