Beraber insan kaçakçılığı yapan MHP ve PKK’liler beraber tutuklandı

PKK ve MHP’liler beraber insan kaçakçılığı yapmışlar

PKK ve MHP’li isimlerin beraber insan kaçakçılığı yaptığını ortaya çıktı.

Gazeteci İsmail Saymaz, MHP İstanbul İl Başkanı’nın oğlunun PKK’lılarla göçmen kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla tutuklandığını açıkladı. MHP yöneticisi de bunu doğrulayarak, “Örgüt (PKK) büyük oğlumu kandırdı ve kullandı” dedi.

Sözcü yazarı İsmaîl Saymaz, uzun zaman önce siyaseti bıraktığını söyleyen MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Güven Adıgüzel’in oğlu Tunahan Adıgüzel’in göçmen kaçakçılığı suçundan PKK’lilerle birlikte tutuklandığını yazdı.

Saymaz, Adıgüzel’in MHP’li babasının da olayı doğruladığını belirterek, “Örgüt büyük oğlumu kandırdı ve kullandı” dedi. Saymaz, köşesinde alıcıya değinerek şunları söyledi:

“Çanakkale’de jandarma ve sahil güvenlik ekipleri uyuşturucu ihbarı üzerine 28 Mayıs’ta harekete geçti. Ayvacık’ın Kumbağlar Limanı’nda 4’ü Türk, 2’si Rum 6 kişi gözaltına alındı. Gemide 11 kilo 900 gram uyuşturucu bulundu. Ayrıca yurt dışına kaçmak isteyen ve kasten öldürme, yaralama, PKK üyeliği ve uyuşturucu kullanmak suçlarından aranan 10 şüpheli de tutuklandı.

Burada da PKK ve MHP’lilerin hem insan kaçakçılığında (özellikle Kürt kaçakçılığında) hem de uyuşturucu kaçakçılığında birlikte çalıştıkları, siyasi düşmanlıklarının ise sadece aldatma ve yalandan ibaret olduğu görülmektedir.

Bu olayın ortaya çıkmasının ardından MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Güven Adıgüzel partisinden istifa ettiğini açıkladı.

PKK ve MHP’liler beraber insan kaçakçılığı yapmışlar

Diğer Haberler