SİTEMİZ TÜRKÇE YAYIN HAYATINA BAŞLADI

SİTEMİZ TÜRKÇE YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Eylül ayında yayın hayatına başlayan Darka Mazi sitesi olarak Kurmanci ve Arapça dillerinin yanı sıra bu gün itibari ile Türkçe olarak da yayına başladık

Darka Mazi sitesi olarak amacımız Kürdistan’da ki güncel ve yakın tarih olaylarını yeni bir bakış açısı ile yorumlamak. Elbette ki günün en önemli olaylarını da sizler için eleyerek hazırlayacağız.  Bunları yaparken de tarafsız mıyız elbette ki hayır. Biz bir tarafız, tarafımız ülkemiz Kürdistan’ın özgürlüğü ve Kürt Ulusunun çıkarlarıdır.

Kürdistan; ekonomik, siyasal, askeri kuşatmaların dışında bir de düşüncel olarak da kuşatma altındadır.  Kürt kimliğinin ve sorununun gerçek bir tanımının yapılmasını engelleyen bu düşünsel ve ideolojik kuşatmaya karşı mücadele edeceğiz.

 Bunun için en temel hedeflerimizden biri yakın tarihin gizli ayrıntılarını ve manipüle edilen yanlarını açığa çıkarmak, siyasi tarafların belgeler ve bilgiler üzerindeki tekelini kırmaktır. Bilinmeyen, bilinmesi istenmeyen ve üstü örtülen yakın tarih ve günümüzün bilgilerini Darka Mazi sitesinde bulacaksınız.  Facebook ve Twitter adreslerinden de takip edebilirsiniz.

Diğer Haberler