Bafil Talabani’ye bağlı güçler Lahor Cengi’nin eşinin arabaları ve şoförlerini kaçırdı

Pafil Talabani’ye bağlı güçler Lahor Cengi’nin eşinin arabaları ve şoförlerini kaçırdı Geşe Dara, YNK Süleymaniye

Bafil Talabani ve Lahor Cengi arasındaki çatışma gittikçe daha tehlikeli bir hal alıyor. Bafil Talabani Lahor Cengi’nin etrafındaki kişilere düzenlediği suikast vb girişimlerden sonra şimdi de Lahor Cengi’ye dönük şiddet kullanmaya başladı.
Lahor Cengi’nin eşi Geşe Dara’ya ait iki araç dün Süleymaniye’de bir yakıt istansyonunda benzin alırken  silahlı kişiler tarafından etrafları sarıldı. Aracın içindikileri zorla dışarı çıkaran güçler araçları ve şoförleri bilinmeyen bir yere götürdüler. Şu ana değin de araçlar ve şoförlerin akıbeti hakkında bir bilgi yok.
Geşa Dara’ya ait mülkleri hedefleyen kişilerin YNK’nin Anti Terör adlı güçleri olduğu belirtiliyor.

Son bir hafta içinde Bafil Talabani güçleri Lahor Cengi’ye dönük tutumunu sertleştirdi. Geçtiğimiz günlerde önce Lahor Cengi’ye ait bir çiftlik evi basılmış ve bahçe içindeki görevliler tutuklanmıştı.
Geçtiğimiz Cuma günü ise Lahor Cengi’ye ait Süleymaniye Şehir merkezindeki turistlik bölge olan Ser Çınar’daki Lalezar otele baskın yapılmış, içindekiler dışarı atılmıştı. Fakat Lahor Cengi güçleri otele geri döndü. Lalezar Otel çevresinde hala Bafil Talabani’ye bağlı silahlı güçler tarafından kuşatılmış durumda.

Diğer Haberler