PDK’nin resmi medya organlarından PKK’ye cevap: “Amaç korku atmosferi yaratarak istikrarı bozmak ve ortalığı karıştırmaktır”

PDK'nin resmi medya organlarından PKK'ye cevap: “Amaç korku atmosferi yaratarak istikrarı bozmak ve ortalığı karıştırmaktır”

Kürdistan Demokrat Partisi (PDK) resmi yayım organı PDK İnfo. Bugün Kürdistan İşçi Partisi (PKK) medyası tarafından PDK aleyhinde yayımlanan haberlere ilişkin: “Amaç korku atmosferi yaratarak istikrarı bozmak ve ortalığı karıştırmaktır” denildi.

Açıklamada, PKK’nin: “PDK 15 Nisan 2022’de plan çerçevesinde PKK’ye saldıracak” iddiasının gerçeklerden çok uzak ve hayret verici olduğu belirtildi.

PKK medyası tarafından PDK’ye yönelik atılan itirafların hiç bir doğruluk payının olmadığına dikkat çekilen PDK İnfo. Açıklamasının devamında şunlar ifade edildi: “15 Nisan’a çok kalmadı. Bizde belirtilen tarihi bekliyor olacağız. Belirtilen tarih gelip geçtiğinde iddia edilen iftiraların ve yalanların doğru mu yoksa yalan mı olduğunu bütün Kürdistan kamuoyu kendi gözleriyle görecektir. O zaman kimin dürüst, kimin dürüst olmadığı ve iftira attığı net bir şekilde anlaşılacaktır.”

PDK İnfo. Tarafından yapılan açıklamasının sonunda, PDK’nin problemlere karşı siyaset tarzının çok aleni olduğuna dikkat çekilerek: “Planlı saldırılar ve karışıklık yaratma siyasetleri ancak sizin yaklaşımınız olabilir, başkalarının değil” vurgusuna yer verildi.

Diğer Haberler