Duhok, Hewler’deki sel mağdurları için harekete geçti: ilk yardım Laleş Kültür Merkezinden

Duhok,Hewler'deki sel mağdurları için harekete geçti: ilk yardım Laleş Kültür Merkezinden

Duhok Valiliği, Erbil’deki sel mağdurlarına yardım kampanyası başlattı. Bu çerçevede Laleş Sosyal ve Kültür Merkezi, Erbil’deki sel felaketinden zarar görenlere yardım göndereceğini açıkladı.

BasNews’e konuşan Laleş Sosyal ve Kültür Merkezi Duhok Sorumlusu Şêx Şamo, “Laleş Sosyal ve Kültür Merkezi, Erbil’deki sel mağdurlarına yardımı  ulusal ve ahlaki bir sorumluluk olarak görmektedir” dedi.

Şemo sözlerini şöyle sürdürdü: “Laleş Sosyal ve Kültür Merkezi olarak Erbil’deki sel felaketinden zarar gören kardeşlerimize 10 milyon dinar yardımda bulunacağız.”

Şex  Şemo, Duhok Valiliği ile koordinasyon ve işbirliği içerisinde sel mağdurlarına en kısa sürede yardım ulaştıracaklarını sözlerine ekledi.

Duhok Valiliği, bu sabah Erbil’deki sel mağdurları ile dayanışma amacıyla yardım kampanyası başlattı. Valiliğin başlattığı kampanya çerçevesinde Duhok halkından Erbil’deki sel mağdurlarına yardım gönderilmesi ve dayanışma içerisinde olması öngörülüyor.

Valiliğin kampanyasında sadece maddi değil, mağdurların günlük ihtiyaçları, eşya vb yardımın sel mağdurlarına ulaştırılması hedefleniyor.

Diğer Haberler