Hewler’de karantina bölgesinde ki test sonuçları negatif çıktı

Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamada, yapılan 400 coronavirüs testi sonuçlarını açıkladı. Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü bugün sosyal medya hesabı Facebook’tan yayınladığı açıklamada, Erbil Ovası Sağlık Müdürü Dr. Ehmed Palani öncülüğünde Kesnezan’a bağlı Telar City ve Quştepe Mülteci Kampında 400 coronavirüs testi yapıldığını belirtti. Telar City ve Quştepe Mülteci Kampında önceki gün 5 coronavirüs vakası çıkmıştı. Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü açıklamasının devamında, alınan 400 coronavirüs test sonuçlarının ellerine ulaştığını ve hepsinin negatif çıktığını, fakat her şeye rağmen Telar City ve Quştepe Mülteci kampındaki vatandaşların sağlık kurallarına en azami şekilde uymaları gerektiğini dile getirdi.

Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü yaptığı açıklamada, yapılan 400 coronavirüs testi sonuçlarını açıkladı.

Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü bugün sosyal medya hesabı Facebook’tan yayınladığı açıklamada, Erbil Ovası Sağlık Müdürü Dr. Ehmed Palani öncülüğünde Kesnezan’a bağlı Telar City ve Quştepe Mülteci Kampında 400 coronavirüs testi yapıldığını belirtti.

Telar City ve Quştepe Mülteci Kampında önceki gün 5 coronavirüs vakası çıkmıştı.

Erbil Ovası Sağlık Müdürlüğü açıklamasının devamında, alınan 400 coronavirüs test sonuçlarının ellerine ulaştığını ve hepsinin negatif çıktığını, fakat her şeye rağmen Telar City ve Quştepe Mülteci kampındaki vatandaşların sağlık kurallarına en azami şekilde uymaları gerektiğini dile getirdi.

Diğer Haberler