Başkan Barzani’den seçim mesajı: Bu sürecin başarısı, Kürdistan halkının başarısıdır

Başkan Barzani'den seçim mesajı: Bu sürecin başarısı, Kürdistan halkının başarısıdır

Başkan Mesud Barzani, Kürdistan halkının özgür bir ortamda oy kullanabildiğini belirtirken, “Bu sürecin başarısı elbette tüm bileşenlerin ve siyasi tarafların da dahil olduğu Kürdistan halkının başarısıdır.” dedi. 

Başkan Barzani, 20 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilen Kürdistan Parlamento seçimlerine ilişkin mesaj yayınladı.

Kürdistan Parlamentosu seçimlerinin başarıyla sonuçlandığı ve Kürdistan halkının özgür bir ortamda oy kullanabildiğine işaret eden Başkan Barzani, “Bu sürecin başarısı elbette tüm bileşenlerin ve siyasi tarafların da dahil olduğu Kürdistan halkının başarısıdır. Bu vesileyle Kürdistan halkına, Kürdistan Demokrat Partisi (KDP) kitlelerine, üye ve destekçilerine ayrıca tüm siyasi taraflara teşekkürlerimi ve tebriklerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Başkan Barzani, Kürdistan Bölgesi’ndeki seçim sürecinin başarılı geçmesine yardımcı olan Irak ve Kürdistan seçim komisyonuna, ilgili tüm taraflara ve güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Kürdistan halkı için güzel temennilerde bulunan Başkan Barzani, “Seçimlerin ve sonuçlarının tüm Kürdistan halkının çıkarına olacak yeni bir umut ve yeni bir aşama getirmesini diliyorum.” dedi.

Diğer Haberler