Başbakan Barzani, Kubad Talabani ile görüştü

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani'yi Görüştü. Görüşmede Bölgesel Kürdistan Hükümeti'ndeki mali ve idari konular ele alındı. Kürdistan Bölgesel Hükümeti sözcülüğünün yaptığı açıklamaya göre, bugün 8 Mayıs 2023'te Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani'ile görüştü. Görüşmede, Hükümet içindeki tarafların göndeme getirmek istediği mali ve idari konular ele alındı. Olumlu görüşmeden sonra her iki taraf da sorunların Bakanlar Kurulu'ndaki tüm bakan grupları arasında diyalog ve işbirliği yoluyla çözülmesi konusunda mutabakata vardı. Yapılan açıklamada toplantının Kürdistan ve Bölgedeki durumun ele alındığı ve Kürdistan Bölgesi vatandaşlarının çıkarlarını esasa alacak bir konsensüse varıldığı belirtildi.

Kürdistan Bölgesel Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani, Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani’yi Görüştü. Görüşmede Bölgesel Kürdistan Hükümeti’ndeki mali ve idari konular ele alındı.

Kürdistan Bölgesel Hükümeti sözcülüğünün yaptığı açıklamaya göre, bugün 8 Mayıs 2023’te Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani, Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani’ile görüştü.

Görüşmede, Hükümet içindeki tarafların göndeme getirmek istediği mali ve idari konular ele alındı. Olumlu görüşmeden sonra her iki taraf da sorunların Bakanlar Kurulu’ndaki tüm bakan grupları arasında diyalog ve işbirliği yoluyla çözülmesi konusunda mutabakata vardı.

Yapılan açıklamada toplantının Kürdistan ve Bölgedeki durumun ele alındığı ve Kürdistan Bölgesi vatandaşlarının çıkarlarını esasa alacak bir konsensüse varıldığı belirtildi.

Diğer Haberler