AHBAP Vakfı başkanı Haluk Levent’ten açıklama: 2 firma denetleyecek

AHBAP Başkanı Haluk Levent, bütün satınalmaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurdu. 10 kenti vuran depremlerin hemen ardından başlayan yardım çalışmaları nedeniyle zaman zaman hedef gösterilen AHBAP Derneği'nin başkanı Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıkladı. Daha önce kendisini ve AHBAP'ı hedef alan Turgay Güler gibi isimlerle buluşup yaptıklarını anlatan Levent, Twitter'dan yaptığı paylaşımda, derneğin bütün satınalmalarını başından sonuna kadar denetlenmesini istediğini söyledi: "Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize"

AHBAP vakfı Başkanı Haluk Levent, bütün satınalmaların denetlenmesi için biri uluslararası iki bağımsız denetçi firmayla sözleşme imzaladıklarını duyurdu.

10 kenti vuran depremlerin hemen ardından başlayan yardım çalışmaları nedeniyle zaman zaman hedef gösterilen AHBAP Derneği’nin başkanı Haluk Levent, derneğin hesaplarını bağımsız denetime açtıklarını açıkladı.

Daha önce kendisini ve AHBAP’ı hedef alan Turgay Güler gibi isimlerle buluşup yaptıklarını anlatan Levent, Twitter’dan yaptığı paylaşımda, derneğin bütün satınalmalarını başından sonuna kadar denetlenmesini istediğini söyledi:

“Biri uluslararası bağımsız denetim firması biri yerli denetim firması olmak üzere 2 bağımsız denetçi firma ile sözleşme imzalıyoruz. Bütün satın almaları başından sonuna kadar denetlemelerini istedim. Firma isimlerini Salı günü açıklayacağım. Bilginize”

Diğer Haberler