Midyat’ta polis bir genci öldürdü

Mardin’in Midyat ilçesinde “dur” ihtarına uymadığı iddia edilen Adem Kara (23), polis tarafından öldürüldü. Görgü tanıklarının aktardıklarına göre olay dün (1 Eylül) 15:00 sularında, Midyat ilçesinde Işıklar ve Saraylar mahalleleri arasında meydana geldi. Medyascope’den Ferit Aslan’ın haberine göre; adli bir suçtan arandığı ileri sürülen Adem Kara, görgü tanıklarının anlattıklarına göre, ekip otosuna bindirilirken kaçmaya çalıştığı sırada “dur” ihtarına uymadığı iddiasıyla polis tarafından ensesinden ve sırtından iki kurşun ile vuruldu. Ağır yaralanan Kara, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şimdiye kadar Kara’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili resmî bir açıklama yapılmadı.

 Mardin’in Midyat ilçesinde “dur” ihtarına uymadığı iddia edilen Adem Kara (23), polis tarafından öldürüldü.

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre olay dün (1 Eylül) 15:00 sularında, Midyat ilçesinde Işıklar ve Saraylar mahalleleri arasında meydana geldi.

Medyascope’den Ferit Aslan’ın haberine göre; adli bir suçtan arandığı ileri sürülen Adem Kara, görgü tanıklarının anlattıklarına göre, ekip otosuna bindirilirken kaçmaya çalıştığı sırada “dur” ihtarına uymadığı iddiasıyla polis tarafından ensesinden ve sırtından iki kurşun ile vuruldu.

Ağır yaralanan Kara, Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kara, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şimdiye kadar Kara’nın hayatını kaybetmesiyle ilgili resmî bir açıklama yapılmadı.

Diğer Haberler