Bahçeli: “Sınır ötesi harekât mecburi”

“Sınır ötesi harekât mecburi”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu tehdit etti. Bahçeli, “Çok istekliysen terörist Demirtaş’ın hasretini çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan biraz daha devam et sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sende kapağını atarsın” ifadesini kullandı.

Türkiye’nin Rojava Kürdistanı’na yönelik olası yeni askeri harekatına ilişkin de konuşan Bahçeli, “Sınır ötesi harekât mecburi” ifadesini kullandı.

Partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuşan Bahçeli’nin açıklamalarından satır başları şöyle:  “Türkiye’nin hakkı, hukuku, egemenlik ve tarihsel çıkarları gözetilmeden, hepsinden önemlisi milli ilkelerine riayet ve hürmet gösterilmeden sözü edilen iki ülkenin NATO’ya girmesi hangi mantığa, hangi ahlaka sığabilecektir?

Bizim değerlendirmelerimize göre İsveç ve Finlandiya kırmızı kart cezalısıdır. Bu cezanın kaldırılması için PKK, PYD kınanmalı, Türkiye’nin iade talebinde bulunduğu teröristler derhal teslim edilmelidir.

“Sınır ötesi harekât mecburi”

Fırat Kalkanı, Zeytindalı, Barış Pınarı ve Bahar Kalkanı harekat bölgelerine yönelik terör eylemlerinde bir artış gözlenmektedir. Bu kapsamda yeni bir sınırötesi ezici harekât mecburiyet haline gelmiştir. MHP, muhtemel askeri harekâtı desteklemektedir. Sınırlarımıza paralel şekilde bulunan bir terör devleti kurmak için mekik dokuyan zehirli yılanların başının koparılması hakkımızdır, hukukumuzdur.

Türkiye’nin gelişmesi hususunda çok önemli destekleri bulunan iş adamlarımıza beşli çete iftirası atan Kılıçdaroğlu, terör çetesini ağzına almaktan sürekli kaçmaktadır.

“Kılıçdaroğlu’na tehdit”

Çok istekliysen terörist Demirtaş’ın hasretini çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamam diyorsan biraz daha devam et sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sende kapağını atarsın.”

Diğer Haberler