Pınar Gültekin’in babası: Bu vahşetten öte bir şey, bir baba olarak kızımı teşhis edemedim.

Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim.

Muğla’da Cemal Metin Avcı tarafından katledilen Pınar Gültekin’in cenazesi ailesi tarafından Muğla Adli Tıp Kurumundan teslim alındı. Baba Sıddık Gültekin, “Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Artık yeter, bu ülke kana doymadı mı?” dedi.

Pınar Gültekin’in cenazesini Muğla Adli Tıp Kurumundan alan yakınları, Hizan’a hareket etti. İlçe sakinleri ile Gültekin’in yakınları, cenazenin defnedileceği Gayda köyündeki mezarlığa gelerek beklemeye başladı. Görevliler de mezarlık ve çevresinde hazırlık yaptı.

Gültekin’in cenazesi, ilçe merkezinde kılınacak cenaze namazının ardından köye götürülerek defnedilecek.

Baba Sıdık Gültekin: Kızımı teşhis edemedim

Pınar Gültekin’in babası Sıddık Gültekin, Kanal D’de Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunduğu “Neler Oluyor Hayatta” programına bağlandı.

Cemal Metin Avcı’nın kızını takıntı haline getirdiğini defalarca ayrılmak istemesine rağmen peşini bırakmadığını ifade eden baba Gültekin şöyle konuştu: “Bu vahşetten öte bir şey. Ben bir baba olarak kızımı teşhis edemedim. Bu benim yüreğimi yakıyor. Bu acıyla ben yaşayamam zaten. Bu yalnız kızımı öldürmedi, hepimizi öldürdü. Benim acımın tarifi edilemez. Benim acım çok büyük. Artık yeter diyelim. Bugün benim ocağım yandı, benim ciğerlerim yandı, ben bittim, öldüm. Bütün ailem bitti. Benim 27 sene verdiğim bütün emekler bitti. Ama bundan sonra hiçbir evlat ölmesin, hiçbir kadın ölmesin, hiçbir kız çocuğu ölmesin. Artık Türkiye öyle olmuş ki, her kız çocuğunun başına birer nöbetçi mi dikmemiz lazım? Pınar benim kızım değil bu saatten sonra, bütün Türkiye’nin kızıdır. Annesi tarif edilemez bir acı yaşıyor şu anda. Zaten hasta, orada da doktorlar geldi, müdahale etti. Kız kardeşi aynen öyle. Benim 5 tane çocuğum var, dördü de perişan. Biz bunu hak etmedik. Bir insan ne kadar kötü olursa olsun, hiçbir varlık, hiçbir canlı ölümü hak etmiyor. Artık yeter, bu ülke kana doymadı mı?”

Diğer Haberler